HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Değerli Köyü Borsa İstanbul İlkokulu

Değerli Köyü Borsa İstanbul İlkokulu

Adres
BEŞBULAK KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ OKUL SİTESİ DEĞERLİ KÖYÜ İLKOKULU BLOK NO 1 YÜKSEKOVA / HAKKARİ
Vizyon
İlkokul çağındaki çocuklarımızı, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.0
Misyon
Demokratik, çağdaş, Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli eğitim yapılmaktadır.
08.40-14.10
Kaloriferle Isınmaktadır.
Uydu İnternet (VSAT)
İnilizce
Ulaşım
Okulumuza öğretmenlerimiz kendi araçları ve 2 adet öğretmen servisi ile ilçe merkezine ulaşım sağlamaktalar.
Değerli Köyü/ Yüksekova-Hakkari
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Yüksekova ilçe merkezine 7 km, Hakkari il merkezine 87 km uzaklıktadır.